Pàgines

divendres, 15 de març del 2013

VISITA DE L'EULÀLIA CANAL

Avui, 14 de març, ens ha visitat l’Eulàlia Canal, autora d’ “Un petó de mandarina”, el llibre que hem estat llegint durant aquest trimestre.
Ha començat a parlar sobre com s’escriuen els llibres. Ens ha explicat que les idees les treu de la vida diària, de les preguntes dels seus fills, de les coses que li passaven de petita.... També ens ha explicat com es publica i s'il·lustra un llibre. Després, ens ha aclarit alguns dubtes que teníem.
Tot seguit hem escoltat el rap de l’Ulldevidre musicat per un  amic seu. Nosaltres li hem ensenyat el rap que hem estat fent durant les últimes setmanes.
Per acabar li hem donat un llibre ple de finals que ens hem inventat nosaltres  i li hem regalat uns bombons de xocolata típics de Valls, els “Petonets”. Finalment ens ha signat el llibre amb la fruita que volíem.
La seva visita ha estat molt interessant i hem descobert molts detalls que desconeixíem d'aquest llibreA partir del rap de l'Ulldevidre que surt al llibre, la classe s'anima per fer-ne un de propi: 
EL RAP DE MANDARINA
Lletra: alumnes de CS
Música: Instrumental _ Imposteur d’Agression Verbal
Arranjaments: Laia Olivé